Acasa Locatii Regulament Echipament Teambuilding Petreceri Oferte Contact
 

Zile de naștere, petrecerea burlacilor și alte evenimente... cu adrenalină!


Dorești să îți surprinzi colegii și prietenii cu cea mai tare petrecere la care au fost vreodată? Vrei ca toată lumea să vorbească despre ziua ta specială? PaintballWorld este destinația ideală pentru tine!

Înrolează-te împreună cu prietenii tăi la o sesiune de paintball în cea mai mare arenă subterană de joc din România! Învață cum să folosești o arma de paintball în condiții de siguranța și umple-ți prietenii și colegii de vopsea transpunând în realitate adrenalina shooterelor de pe calculator. Fii un erou și sărbătorește-ți ziua de naștere, petrecerea burlacilor sau orice alt eveniment într-un mod unic!
          

Indoor sau Outdoor, petrecerile de la PaintballWorld îți oferă o experiență de neuitat. Totul începe cu instructajul. Chiar dacă nu ai folosit niciodată o armă de paintball, instructorii noștri cu o experiență de 7 ani te vor învăța pas cu pas regulile jocului. Echipamentul de protecție te va proteja de bile și de vopsea astfel încât hainele tale vor rămâne nepătate pe tot parcursul luptei. 


În cazul în care optezi pentru terenul nostru indoor, locul special amenajat cu mese și băncuțe îți oferă posibilitatea să îți servești prietenii cu răcoritoare, pizza sau un tort la finalul jocului. Mesele sunt la dispoziția voastră pe tot parcursul jocului în mod GRATUIT!

Ideea unei lupte te paintball îți surâde? Contacteazîă-ne la numărul nostru special 0743 126 352 și află despre promoțiile noastre destinate special evenimentelor!